HTML

Vegyi Ali

Egy egyszerű vegyifegyvergyáros észt oszt, véleményt mond, hümmög, rácsodálkozik, elámul, meg ilyenek

Friss topikok

Linkblog

Szmogriadó

2009.01.13. 00:28 Vegyi Ali

Jó sokan megmondták, mekkora ostoba baromság volt ez a mai szmogriadó. Szerintem a tanulság, hogy még egy ilyet sem tudunk rendeset szervezni. Gyakorlatilag elbaszott kormányzati ciklusokon kívül semmit sem tudunk megszervezni. Teljesen elképesztő, hogy ennyi alkalmatlan niemandot hogy vagyunk képesek az államigazgatásba összegyűjteni???

Persze basztak is a népek betartani. Én úgy láttam, hogy a páros rendszámú autók kb. 6:4 arányban voltak az utakon.

Másik érdekes dolog, hogy ugye a magyar ember univerzáis, mindenhez ért. Az autós ismerőseim az elmúlt napokban mindenre rá tudták fogni, hogy attól van a por. Leginkább a gyárakra, és a tömegközlekedésre. Még jó, hogy tél van. Különben a fák lennének a hibásak. Vagy a biciklisek.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: bukarest hülye ország

A bejegyzés trackback címe:

https://vegyiali.blog.hu/api/trackback/id/tr8874033

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.01.13. 11:12:01

A szoclib kormányzás állatorvosi lovaVégetért a nagy szociológiai kísérlet: szankció nélkül is hajlandó -e a kísérlet alanya, a homo budapesticus az önérdekét a közérdek elé helyezni. Az eredmény szerintem biztató: A Milgram kísérlettel és a Stanfordi bör…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása